34 jaar uit Geel

Dit wordt mijn zomer!*

In 2011 begon ik te sukkelen met mijn gezond. Ik bleek een auto-imuunaandoening te hebben en viel ik korte tijd veel af. Ik nam medicatie die effect had op mijn schildklier. In 2018-2019 ben ik door de combinatie van een te lage dosis medicatie, teveel stress, weinig slaap en een verkeerd eetpatroon veel bijgekomen. Ik geraakte het helaas maar niet kwijt.

Ik had al van alles geprobeerd om af te vallen, maar telkens zonder resultaat. Ik vertelde mijn nicht hierover en zij adviseerde me om eens contact op te nemen met een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Haar vriendin was namelijk ook PowerSlim coach en daar had ze veel goede verhalen over gehoord.

Ik voelde me niet goed in mijn lichaam

Ik heb de volgende dag direct contact opgenomen en een afspraak vastgelegd. Dit was ook de dag dat ik een knop heb omgedraaid en al begonnen ben met gezonder te eten (of wat ik dacht dat gezond was). De belangrijkste reden was dat ik me heel slecht voelde in mijn lichaam. Ik ben nooit te zwaar geweest maar nu was ik dat wel. Ik vond geen mooie kledij meer, ik had een buikje (een collega vroeg me zelfs of ik zwanger was) en mijn benen schuurden tegen elkaar als ik stapte. Ik was toen ook een emotie-eter. Waardoor ik me nadien nog slechter voelde, want ik had juist een zak chips leeggegeten.  

Mijn PowerSlim traject

Toen ik bij mijn PowerSlim coach Anneleen binnenkwam schaamde ik me voor mijn gewicht, maar gelukkig stelde ze me direct op mijn gemak. Ik had direct een goed gevoel bij haar. Ik had ook eindelijk iemand gevonden die naar me luisterde en me niet veroordeelde, iemand die me verstond. Anneleen luistert en geeft raad, soms kreeg ze het ook te verduren als ik me niet goed voelde in mijn vel of opgejaagd van het werk kwam. Ik voelde me nadien direct schuldig maar Anneleen bleef altijd rustig.

Naast de persoonlijke begeleiding van een coach vind ik het heel fijn dat je tijdens het PowerSlim programma structuur krijgt in je eetpatroon. Om de 2 á 2,5 uur had ik een eetmoment. Ik ben iemand, als ik iets doe moet dat goed zijn. Dus ik houd me ook strak aan mijn eetpatroon. Dit patroon heb ik nog altijd en ga ik ook behouden. Ik weet nu waar ik op moet letten, wat ik kan eten en hoeveel koolhydraten ik ongeveer kan nemen. Mijn coach heeft me ook geleerd om etiketten te lezen.

Ik heb in het hele traject denk ik twee keer stilgestaan, dat ik niet was afgevallen. De eerste keer wilde ik direct opgeven maar Anneleen heeft me toen een peptalk gegeven om door te zetten.

Ons doel was 25 kg afvallen en het zijn er 26 geworden. Ik ging van maat XXL naar S. Het eerste dat ik nieuw gekocht heb was een kleedje en shortjes want die had ik al 8 jaar niet meer gedragen! Ook heb ik afgelopen zomer, na 8 jaar, weer een bikini aan gehad.  

Soms ben ik nog steeds onzeker

Tussendoor plaatste ik wel eens foto’s op Facebook. De reacties daarop waren geweldig, dat gaf me een boost! Ik heb ook een paar keer gehad dat ik mensen tegen kwam die me gewoon voorbij liepen omdat ze me niet meer herkende.

PowerSlim heeft dan ook veel voor me betekend. Ik voel me terug goed in mijn vel. Ook de complimentjes van mijn coach doen me goed. Als ik in de spiegel kijk zie ik de Liesbeth van voor 2018. In plaats van iemand die brede jeansbroeken en brede sweaters draagt, kan ik terug andere outfits aan. Ik ben altijd iemand geweest zonder zelfvertrouwen, dat is wie ik ben. Ik voel me soms dan ook nog steeds onzeker over hoe ik er uit zie, maar zit wel veel beter in mijn vel! Ik ben nu gelukkig!

Anneleen
Coach van Liesbeth

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer