Winkelwagen
Terug

55 jaar

Dit motiveert me om niet terug te vallen!*

Snurken – ik wist dat ik dat deed en dat het erger werd. Ik kreeg er last van. Daarom maakte ik een afspraak voor een intake gesprek in een slaap/waak kliniek. Ergens, diep van binnen, voelde ik dat wellicht mijn overgewicht de oorzaak zou kunnen zijn. Ook daar had ik last van: ik had weinig energie en vond dat mijn kleding niet langer leuk stond.

Daarom heb ik na onze vakantie, op 1 augustus 2019, een kennismakingsgesprek gepland bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Het enthousiasme van mijn coach sloeg op mij over, ik koos voor PowerSlim en annuleerde de afspraak in de slaap/waak kliniek. Achteraf gezien was dit een uitstekende beslissing.

Mijn doel was om 20 kilo af te vallen. Omdat ik schildklierproblemen heb, ging ik er van uit dat het een lastig en langdurig traject zou worden.

Door mijn drukke leven vergat ik vaak te eten. Het PowerSlim programma bracht structuur in mijn eetpatroon. De eerste weken zette ik het alarm van mijn telefoon, om vooral de tussendoortjes niet te vergeten. Ik vind de producten lekker en de recepten bieden enorm veel afwisseling.

Het vermageren leek wel vanzelf te gaan, er was geen week met tegenvallend resultaat. Ik had me dus voor niets zorgen gemaakt. Mijn doel kwam steeds dichterbij. Ik heb ook niet het gevoel gehad dat ik een dieet volgde. Ik zie het nu vooral als een leefstijl, waarbij ik me prettig voel. Ik eet heerlijk en geniet van mijn tussendoortjes. De gesprekken met mijn coaches werkten goed voor me. Goede raad en genoeg tips.

Nu ik dit schrijf, een week voor kerst, ben ik op mijn streefgewicht. Ik heb weer energie en mijn kleding staat leuker. Fijne bijkomstigheid: ik snurk niet meer. Dat – en het feit dat ik me fit en vrolijk voel, is mijn motivatie om niet meer in mijn oude gewoontes terug te vallen.

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer