Winkelwagen
Terug

47 jaar

"Dit is wat ik nodig had, een stok achter de deur*"

PowerSlim in één woord: geweldig!

Na meerdere pogingen om te vermageren en van alles geprobeerd te hebben, was ik er in november 2019 helemaal klaar mee.

Ik zat niet lekker in mijn vel, zat met een burn-out thuis en daardoor at ik de hele dag door ongezonde dingen waardoor ik nog meer kilo’s bij kwam en me nog ellendiger ging  voelen.

Via via hoorde ik over het PowerSlim programma. Ik dacht: ‘Het is nu of nooit’ en heb een afspraak gemaakt. Mijn coach heeft me alles uitgelegd. Ik was helemaal om ben en er 100% voor gegaan.

Waar ik normaal erg veel moeite moest doen om het vol te houden, verbaasde mij dat me dit zo makkelijk af ging. Dat komt vast en zeker door de geweldige begeleiding van mijn PowerSlim coach en de kilo’s die verdwenen, terwijl ik gewoon lekker kon blijven eten en geen snaaimomenten had. Natuurlijk heb ik wel af en toe een moeilijk moment gehad maar vergeleken met andere diëten was dit niks.

De producten van PowerSlim zijn erg lekker en ook de recepten zijn lekker en makkelijk. Je leert hierdoor echt anders eten en de juiste keuzes te maken maar vooral erg lekker en gevarieerd te koken.

De steun van mijn coach is super, ze staat altijd voor je klaar! En dat met iemand zoals ik, die erg veel moeite heeft om de juiste keuzes te maken, is dit erg fijn. Dit is wat ik nodig had, een stok achter de deur.

Ik heb mijn doel nu bereikt en ben weer aan het werk. Dat voelt geweldig! Ook mijn levensstijl is erg veranderd, ik weet nu wat ik wel en beter niet kan eten en dat had ik een half jaar geleden niet gedacht .

Dankzij de geweldige begeleiding van mijn coach heb ik mijn doel bereikt. Voorlopig kom ik nog regelmatig bij haar langs voor de geweldige motivatie die ze me iedere keer weer geeft!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Marijke Du Bois, 43 jaar uit Opglabbeek "Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid*"

Ik voel me vrouwelijker en veel beter in mijn vel. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik heb veel meer energie.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Hilda Klip, 64 jaar "Het ging zo makkelijk, dat ik al snel mijn doel heb aangescherpt!*"

Wat werkt het PS. food & lifestyle programma toch goed: heerlijke producten, voldoende keuze en absoluut geen hongergevoel. Met zes eetmomenten op een dag heb je ook niet het gevoel dat je aan het lijnen bent.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer