Winkelwagen
Terug

58 jaar

Dit is het programma dat bij mij past!*

Eigenlijk ben ik altijd wel stevig geweest ik was een emotie-eter en de kilo's vlogen er aan. Eerst denk je nog het is maar 1 kilo, maar ja elke kilo is er één. Voordat ik het wist was mijn gewicht dusdanig dat ik al moedeloos werd aan de gedachte om af te moeten vallen omdat het zoveel was.

Er moest iets veranderen

Toch wist ik dat er iets moest gebeuren. De stap naar een gezonde levensstijl. Ik had het al eens zelf geprobeerd, maar dat had wisselend succes. En zo kwam ik terecht bij een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.

Alleen vergat ik onze afspraak, en zo werd ik in mijn vakantie door mijn coach gebeld. Dat ik de afspraak vergeten was en of ik een nieuwe afspraak wilde maken. Ik ben haar nog steeds dankbaar voor het feit dat ze de moeite heeft genomen om te bellen.

Omdat ik een kleine medische ingreep moest ondergaan, waarvoor ik helaas wel onder narcose moest, had ik o.a. een afspraak met de anesthesist. Daarvoor moest ik mijn gewicht weten en kwam ik er niet meer onderuit om op de weegschaal te gaan staan. Wat schrok ik van het gewicht wat de schaal aangaf! Dat gaf mij de doorslag om écht iets te gaan doen.

Ik heb mijn eetpatroon veranderd

Ik ging naar de afspraak met mijn coach, maar was toch wel een beetje moedeloos vanwege het te verliezen gewicht.

Tijdens het gesprek vertelde mijn coach me meer over het PS. food & lifestyle programma en de goede resultaten. Ze gaf me informatie mee en het advies om het eens met mijn man te overleggen. Dat heb ik gedaan en de volgende dag was ik overtuigd, dit was het programma dat bij mij past!

Ik kon haast niet wachten tot de volgende afspraak (de week erna). Ik heb met mijzelf afgesproken dat ik niet snel zou opgeven en het programma in ieder geval een jaar zou volgen om zo te kijken hoe het gaat. Met het starterspakket en de goede uitleg van mijn PS. food & lifestyle coach ben ik aan de slag gegaan en met succes, de eerste week was ik al 3,8 kg afgevallen. Wat een succes!

Nu, ruim één jaar verder, ben ik 42 kilo afgevallen. Mijn suikerwaardes zijn weer op niveau en ik voel me een stuk beter. Ik heb meer energie, voel me goed en heb mijn eetpatroon veranderd.

Maar ik had het niet kunnen doen zonder mijn man, kinderen en vriendinnen die mij gesteund hebben en natuurlijk niet zonder mijn PS. coach. Zij heeft mij altijd gesteund, en als het iets minder ging mij het vertrouwen gaf dat ik het kan!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer