Winkelwagen
Terug

47 jaar

Dit is dé manier om mijn doel te behouden*

Sinds jongvolwassene kamp ik al met mijn gewicht. Het jojo-effect paste perfect bij mij. Aankomen, afvallen en weer aankomen. Welke diëten ik ook volgde en wat ik ook deed, het hielp niet.

Nadat ik wederom 15 kilo was aangekomen besloot ik dat het nu toch écht anders moest. Ik wilde niet tijdelijk mijn eetpatroon aanpassen, maar een gezonde levensstijl aanleren. Een programma wat mij zou begeleiden in het afvallen maar vooral in het vasthouden van mijn ideale en normale gewicht.

Na enig zoekwerk kwam ik terecht bij het PS. food & lifestyle programma. Na een enthousiast intakegesprek met mijn PS. food & lifestyle coach ben ik van start gegaan. Iedere week had ik een afspraak met mijn coach om te bespreken hoe het gaat. Ze leerde mij een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon aan, met 6 eetmomenten op een dag. Ik gebruikte de producten van PS. food & lifestyle aangevuld met o.a. vlees, vis en groenten. Zo was het goed en makkelijk vol te houden.

Door mij te houden aan het programma en goed en regelmatig te eten vlogen de kilo's eraf. Ik heb het volste vertrouwen dat dit dé manier is om mijn gewicht te behouden en mijn gezonde levensstijl door te zetten.

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer