Winkelwagen
Terug

63 jaar

Dit hadden we jaren eerder moeten doen!*

We liepen er al een tijd mee rond: met de wetenschap dat vooral Aad moest afvallen. Maar hoe pak je dat aan? Hij heeft van alles geprobeerd, weken op drankjes van de drogist geleefd, een diëtist bezocht. Niets hielp of eigenlijk nog erger: hij kwam alleen maar bij.

Bij Aad op het werk was een collega goed vermagerd met PowerSlim. Na de feestdagen en de jaarwisseling 2018/2019 hebben we ons ingelezen en besloten we een afspraak te maken bij het PowerSlim center in onze woonplaats. Een afspraak voor ons beide, want ook ik (Els) zou graag wat afvallen. Het leek ons fijn om dit samen te doen.

Het kennismakingsgesprek verliep heel ontspannen. Gezellig met een kopje thee en koffie en een PowerSlim snackje erbij. Natuurlijk hebben we tijdens dat gesprek ook veel kennis opgedaan en voelden we ons gesterkt om er samen voor te gaan.

Aad wilde graag 28 kilo afvallen en ik 12. Daar zijn we in geslaagd en we hebben er enorm van genoten. Natuurlijk, in het begin was het even wennen. Maar dat is niet meer dan logisch. Als je zoveel wilt afvallen, moet je natuurlijk je leefstijl omgooien. Achteraf zeggen we: hadden we het maar eerder gedaan.

We hebben ons een gezonde manier van eten en leven eigen gemaakt. De PowerSlim producten zijn heerlijk en de recepten duidelijk en smakelijk. We hebben niet terugverlangd naar onze oude gewoontes. We gaan graag en vaak een (lang) weekend weg en ook dat is geen enkel probleem. Al tijdens de eerste consulten legde onze coach uit wat we het beste konden kiezen en daar hielden we ons ook aan.

Toen we bijna op ons streefgewicht waren, zijn we twee weken naar Gran Canaria op vakantie geweest. We hebben daar een appartement gehuurd, zorgden zelf voor ontbijt en lunch, maar gingen iedere avond uit eten. We waren beide iets aangekomen. Eenmaal thuis vonden we het heerlijk om de PowerSlim structuur weer op te pakken.

Nu we op gewicht zijn, zijn we er van overtuigd dat we dit kunnen vasthouden. Het belangrijkste wat we tijdens ons traject hebben geleerd is te genieten van gezelligheid in het algemeen en niet alleen van het eten. Het feit dat we ons zoveel beter voelen, lekker lang kunnen wandelen en fietsen, niet langer uitgeput van ons werk thuis komen, is zoveel waard.

Zonder PowerSlim en onze coach Willy hadden we dit mooie resultaat niet kunnen bereiken. We krijgen veel complimenten van de mensen om ons heen en we bevelen PowerSlim van harte aan bij mensen die blijvend willen afvallen.

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer