Winkelwagen
Terug

44 jaar

"Die voor- en na-foto’s waren bewerkt, dacht ik*"

Je kent dat gevoel wel. Je wéét wel dat je iets te zwaar bent, maar het kan allemaal nog net. Althans, dat hou je jezelf voor. En dan zie je jezelf terug op een foto en denk je: “Ik ben er klaar mee, dit móet anders!”. Naar een diëtiste, calorieën tellen, op ieder pakje kijken naar de ingrediënten? Dat zag ik niet zo zitten. En maaltijdvervangers? Daar geloofde ik nooit in. Die voor- en nafoto’s die ik vaker voorbij zag komen waren in mijn ogen allemaal bewerkt.

Tót het moment dat ik de moeder van een vriendje van mijn zoon zag afvallen. Elke week zag ik haar slanker worden. In korte tijd zag ze er echt super goed uit. Haar geheim? PowerSlim! Na het beluisteren van haar verhaal en enthousiaste ervaring met het PowerSlim programma wilde ik dit ook gaan proberen. Dit met de instelling: Baat het niet, dan schaad het niet, want lijnen had ik nog nooit in mijn leven gedaan. En zo kwam ik bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt terecht. 

De eerste keer op de weegschaal bij mijn coach. Ik weet het nog goed, ik schrok me wild. 90,9 kilo. En dat met een lengte van 1,62. Ik  ondervond eigenlijk geen nadelen aan mijn gewicht, maar ik zat niet lekker in mijn vel en voelde me toch wel een beetje dik. Het zien van de communiefoto’s van mijn oudste zoon was de befaamde druppel. Zo’n mooi moment, zo geen flatteuze foto.

Geen zin om te koken

Na nog één keer Macdonalds en KFC, en na alle chips in huis te hebben opgegeten ben ik in september 2019 gestart met PowerSlim. En het was helemaal niet zwaar of moeilijk. Ik heb echt de knop omgezet. Ik werk 32 uur per week en ook mijn man heeft een drukke baan. Met twee jonge kinderen heb je niet altijd veel tijd en zin om te koken. Ik kan het wel, maar het is niet mijn hobby om uren in de keuken te staan. PowerSlim bood gemak en houvast. 's Ochtends voor het werk maakte ik mijn ‘lunchbakje’ klaar: 10 kleine cherrytomaatjes, toast met hüttenkäse en kipfilet en een hardgekookt eitje. Daarnaast een chocodrankje als ontbijt en drie lekkere repen mee. Ik heb de producten van PowerSlim altijd met smaak gegeten. En nog!

Complimentjes zijn zo fijn

Rondom Kerstmis was ik al 10 kilo kwijt! Mijn coach heeft me iedere week gesteund en aangemoedigd. Ze was bij vragen ook altijd bereikbaar. Bemoedigende woorden als ‘je doet het super goed’ en ‘je bent een topper’ werkte voor mij zeer motiverend. Want ook al zeggen we allemaal dat we geen complimentjes nodig hebben, ze zijn zooo fijn!

Tijdens kerst gaf mijn coach mij de tip dat ik ook best even mocht genieten. Niet meteen alles overboord en teveel eten, maar wel éven van het strikte af. Dat heb ik gedaan en ik viel in die twee weken toch nog gewoon een kilo af!

Mijn favoriete PowerSlim producten zijn de toast en de vanille wafels. Vooral van die laatste kan ik geen genoeg krijgen. Maar ook de pannenkoeken en de fusilli vind ik lekker.  Die laatste ook koud met tonijn en in het seizoen met asperges.

Een jaar op mijn streefgewicht

In april 2020 heb ik mijn mijlpaal bereikt, ik ben in totaal ruim 25 kilo afgevallen. Ik heb meteen iedereen geappt, zo blij was ik. Dat had ik aan het begin nooit verwacht en daar ben ik stiekem wel heel trots op. Het was echt een eyeopener hoe belangrijk het is om goed voor jezelf te zorgen en te ervaren wat een gezond gewicht met je doet. Ik durf nu te zeggen dat ik echt te dik was. Gelukkig zie ik dat nu pas, anders was ik denk ik best ongelukkig geweest. 

Ik ben nu een jaar op streefgewicht. Dat is niet altijd makkelijk, want verleidingen liggen op de loer en ik zal altijd bewust om moeten gaan met mijn eetpatroon. Maar, moeilijk is het ook niet. Je mag echt wel een keer iets lekkers, zoals een pizza of een stukje vlaai. Door de week het gezonde ritme weer oppakken en weg zijn de extra onsjes.

Het mooiste van alles zijn de complimentjes uit mijn omgeving. Twee directe collega's zijn zelf ook met PowerSlim gestart, omdat ze mij zagen stralen. Hoe leuk is dat?! Terugvallen is voor mij geen optie meer. Voor mij is er nu een maximaal gewicht. Als ik dat bereik dan ben ik weer even heel streng voor mezelf. Want bij het terugkijken van foto’s wil ik nooit meer denken ‘Oh nee, ben ik dat?’ Ik wil me alleen nog maar trots voelen. Ik zit super goed in mijn vel en ik ben erg blij met het behaalde resultaat

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Marijke Du Bois, 43 jaar uit Opglabbeek "Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid*"

Ik voel me vrouwelijker en veel beter in mijn vel. Mijn zelfvertrouwen is enorm gegroeid en ik heb veel meer energie.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Hilda Klip, 64 jaar "Het ging zo makkelijk, dat ik al snel mijn doel heb aangescherpt!*"

Wat werkt het PS. food & lifestyle programma toch goed: heerlijke producten, voldoende keuze en absoluut geen hongergevoel. Met zes eetmomenten op een dag heb je ook niet het gevoel dat je aan het lijnen bent.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer