Winkelwagen
Terug

51 jaar

De vakantiefoto sloeg in als een bom*

De vakantiefoto van vorig jaar sloeg in als een bom. Ongemerkt ben ik de laatste 10 jaar aangekomen. Ik ben een echte zoetekauw en zit (door medicijngebruik) eigenlijk nooit vol. Bovendien was het inmiddels een gewoonte geworden om avondeten af te halen of grote borden met pasta te eten. Ik voelde mij alles behalve fit, had het altijd warm en droeg alleen nog maar grote jurken. Ik zat mezelf echt in de weg.

Het was nu of nooit

Ik besloot dat ik mij niet meer zo wilde voelen. Ik heb een eigen huidverbetering salon en een klant van mij is zelf PS. food & lifestyle coach. Ze vertelde dat ze coach was geworden omdat ze zelf zulke goede resultaten had behaald met het PS. food & lifestyle programma. Ze gaf me meer uitleg over het programma: wekelijkse begeleiding van je coach, 6 eetmomenten op een dag en de grote variatie aan producten, die ik ook makkelijk naar mijn werk kan meenemen. Daarop nam ik het besluit om ook te beginnen en zo ging ik twee weken voor de kerst van start. Het was nu of nooit

Gedurende het proces ging ik me steeds beter voelen. De resultaten vielen soms ook wel eens tegen, maar toch ging ik door. Zonder mijn coach had ik het dan zeker opgegeven. Ik heb van Miriam geleerd mij niet zo op mijn gewicht te focussen, maar op de verhouding vet, vocht en spieren. Mijn silhouet is zo veranderd. Ik krijg niets anders dan complimenten.

In balans blijven

Ik denk dat ik goed zelfstandig op gewicht kan blijven. Mijn nieuwe eetpatroon is gaandeweg een gewoonte geworden. Ik zet met gemak gezonde maaltijden op tafel en kan zo af en toe nog heerlijk genieten van de lekkere producten van PS. food & lifestyle. De cantuccinikoekjes zijn mijn favoriet.

Ik ben zo blij, inmiddels ook een hele nieuwe garderobe geshopt – en heb zelfs weer een spijkerbroek aan.

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer