Winkelwagen
Terug

37 jaar uit Sint-Niklaas

De uitvluchten waren sneller gevonden dan het gezonde eten*

PowerSlimmer in the picture

Sarah is onze volgende PowerSlimmer in the picture. Vanuit Sint-Niklaas reisde ze af naar het hoofdkantoor in Eindhoven (Nederland) waar we haar prachtige resultaat mochten vastleggen met een fotoshoot.

‘Zat die broek de vorige keer niet losser?’, ‘Ik heb niet zo heel veel gegeten, buiten die pralines op het werk en het dessert deze avond bij oma’ of ‘Het sporten ging de vorige keer toch soepeler, het zal de leeftijd wel zijn.’

“We hebben allemaal wel eens zo’n momentje, maar zodra die momenten zich dagelijks herhalen, dan klopt er iets niet. Ook bij mij was dit zo. De uitvluchten waren sneller gevonden dan het gezonde eten. Toen ik de succesverhalen van een PowerSlim coach bij mij in de buurt voorbij zag komen op Instagram, dacht ik: ‘Het is tijd om te stoppen met het zoeken van uitvluchten en tijd om weer een gezonde levensstijl op te pakken’.  

Ik nam contact op met Karen, mijn PowerSlim coach. Ik ken haar nog van vroeger, we zaten als kleine kinderen bij elkaar in de klas. Ik kwam al bij haar voor schoonheidsbehandelingen, maar sinds september is ze ook gestart als PowerSlim coach. Met veel enthousiasme legde ze me mij het PowerSlim programma uit en in januari 2019 ben ik gestart.”

PowerSlimmer-in-the-picture_Sarah

In de visagie vertelt Sarah ons dat ze vroeger erg sportief was. “Met drie kindjes gaat dat wat minder makkelijk. Na de wintersport dacht ik, ik zit niet meer lekker in mijn vel, ik ga ervoor! Dat we een paar maanden later een lockdown kregen vormde voor mij geen probleem. Ik ging minder vaak naar de supermarkt, dus ik had ook minder vaak de verleiding om iets lekkers te kopen. Ik had juist wel meer tijd om te gaan sporten, dus ben ik meer gaan wandelen en fietsen.

Gelukkig kon ik ook erg lekker blijven eten. PowerSlim heeft voldoende lekkere producten en in de avonden maakte ik gewoon vlees of vis klaar met groenten. De rest van het gezin at daar dan aardappeltjes, pasta of rijst bij en voor mezelf liet ik de koolhydraten achterwege. Zo leerde mijn gezin ook weer nieuwe groenten kennen.

Ik ben nu al een hele tijd op gewicht en ben me nu heel bewust van wat ik eet. Als ik toch eens een weekend achter de rug heb waarbij ik teveel heb gegeten, dan weet ik me nu heel makkelijk te herpakken. Het draait om de balans. Dus na een weekendje genieten, doe ik het gewoon weer even rustiger aan en breng ik weer ritme aan in mijn gezonde levensstijl.”

Sarah heeft een koffertje vol kleren bij zich. Samen zoeken we een leuk kleedje uit met mooie hakken, en voor de camera zagen we een stralende Sarah verschijnen!

PowerSlimmer-in-the-picture_Sarah2

Karen
Coach van Sarah

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer