Winkelwagen
Terug

56 jaar

De spreekwoordelijke stok achter de deur heeft mij erg geholpen*

Ik had al wel eens andere diëten gevolgd, maar in vergelijking daarmee vind ik het PS. food & lifestyle programma veel makkelijker te volgen.

Er is ontzettend veel variatie in producten. Ik vind eigenlijk ook alles lekker en er zijn heel veel heerlijke, makkelijke recepten om te maken. Ik heb ook eens een dieet met alleen maar shakes gevolgd maar dan mis je toch het ‘normale’ eten. Ik kwam dan ook snel weer bij, als ik daarmee stopte.

Ik ben me veel bewuster

Met het PS. food & lifestyle programma verander je je voedingspatroon. Je gaat op een makkelijke manier bijvoorbeeld veel meer groente eten, kortom je gaat gezonder leren eten. Nu ik mijn streefgewicht behaald heb, eet ik echt af en toe ook wel weer een snack. Maar ik ben me daar veel meer bewust van. Ik neem nog wel steeds de PS. tussendoortjes, omdat ik dan zeker weet dat het verantwoorde snacks zijn en ik vind dat ook erg makkelijk.

Mijn persoonlijke coach

Ik vind de begeleiding die ik gehad heb bij mijn PS. food & lifestyle coach erg prettig. De uitleg was heel erg goed en ik kreeg ook een luisterend oor in een tijd waarin ik veel stress had. Ik ben door omstandigheden namelijk mantelzorger voor mijn man.

De spreekwoordelijke stok achter de deur heeft mij erg geholpen om door te zetten. Nu ik mijn streefgewicht behaald heb en veel gezonder eet, ben ik ook meer bezig met het lezen van etiketten zodat ik ook bewuster boodschappen doe.

Mijn tip is: als je graag zou willen afvallen en je ziet door de bomen het bos niet meer, in al het aanbod wat er is qua begeleiding, dan zou ik echt in PS. food & lifestyle investeren. Het was voor mij dubbel en dwars de moeite waard!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer