Winkelwagen
Terug

38 jaar

De producten zijn lekker en de recepten supersimpel*

In 2019 en 2020 maakte ik een nare periode door. Ik had, door heupklachten, veel pijn en kon daardoor lastig bewegen en sporten. Doordat ik meer thuis zat, ging ik ook meer snoepen en snaaien. Omdat die periode redelijk lang duurde kwam ik wat kilo’s aan.

Na twee operaties ging het gelukkig de goede kant op met mijn gezondheid, maar de kilo’s bleven plakken. Dat vond ik heel vervelend, want mijn kleding paste niet meer en ik voelde me daardoor nog steeds niet goed. Ik besloot om onder begeleiding gezonde eetgewoontes te gaan ontwikkelen en af te vallen. Gelukkig zit er in mijn woonplaats een PS. food & lifestyle center.  Eind april bracht ik er mijn eerste bezoek en ik ben gelijk daarna gestart.

Ik raakte snel gewend

In het begin was het even wennen, maar al snel raakte ik vertrouwd met koolhydraatarm eten. De producten van PS. food & lifestyle zijn erg lekker en de recepten supersimpel. Als ik vragen had, kon ik die gewoon stellen aan mijn coach, ook tussen de consulten door.

De weegmomenten waren een feestje. Het is zo fijn om telkens weer een lager getal op de weegschaal te zien, te merken dat je kleding losser zit en dat je meer energie krijgt. Natuurlijk waren de weegmomenten ook om vragen te stellen en om te sparren over ‘lastige momenten’ en ‘gewichtsbehoud’.

In balans blijven

In totaal ben ik 10 kilo afgevallen in krap 4 maanden tijd. In die tijd ben ik ook nog op vakantie geweest en waren er weer feestjes en etentjes. Het geeft me vertrouwen om te merken dat ik ook dan bewuste keuzes kan maken en gewoon ook eens kan ‘zondigen’, zonder dat dat nadelige gevolgen heeft voor mijn gewicht. Het gaat er niet om wat je soms kiest, als je maar het vaakst bewust voor gezond kiest.

Natuurlijk ben ik blij met mijn gewichtsverlies, maar ik sta er vooral van versteld hoeveel fitter ik me voel – alleen maar omdat ik minder suiker en snelle koolhydraten eet. Daarom ben ik er ook van overtuigd dat ik mijn gewicht behoud, want koolhydraatrijke voedingsmiddelen ‘vallen niet langer  goed’ bij me.

Mijn tip voor jou? Geniet van de successen die je behaald hebt en gun jezelf ook gerust een ‘cheat’ momentje. Zo houd je het leuk en houd je het vol.

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer