Winkelwagen
Terug

65 jaar

De producten smaken heerlijk, het is nooit saai!*

Mijn naam is Elly Kalshoven, uit Amsterdam, 61 jaar. In augustus 2018 wist ik dat het genoeg geweest was, ik moest iets ondernemen om mijn steeds dikker wordende omvang een halt toe te roepen. Kleding kon ik niet meer aan en hing vaak nog met de prijskaartjes eraan in de kast. Ik ga afvallen was mijn motto, helaas lukte dit nooit voor langere tijd. Het lukte mij maar niet om zelf gewicht kwijt te raken. Twee dagen ging het goed maar daarna verviel ik toch weer in het oude ingeslopen voedingspatroon.

Mijn dochter is drie jaar geleden vermagerd met de producten en begeleiding van PowerSlim en ze houdt haar hervonden gewicht nog steeds goed vast. Dus besloot ik om ook een PowerSlim voedingscoach in mijn omgeving op te zoeken, en ik heb haar gevonden! Wat een geweldige coach heb ik! Tijdens het intakegesprek vertelde ze mij dat ik veel te veel koolhydraten in mijn voedingspatroon had.

Met een starterspakket onder de arm begon ik aan mijn nieuwe leefwijze. Sinds ik ben begonnen met zes eetmomenten en met de producten van PowerSlim ben ik flink in omvang en gewicht afgenomen. Mijn streefgewicht heb ik bereikt en zelfs twee weken eerder dan mijn coach en ik verwachtten. Ruim 11 kilo ben ik aan gewicht kwijt geraakt. Nog steeds gebruik ik diverse brood producten en tussendoortjes van PowerSlim. De producten smaken namelijk heerlijk en zijn zeer gevarieerd. Elke dag is anders met de PowerSlim producten, het is nooit saai. Vooral de chocolade wafels, die vind ik heerlijk! Wekelijks ga ik met veel plezier bij mijn coach langs. Een kopje koffie, het bespreken van de week, de tips die ik ontvang om heerlijke gerechten met de PowerSlim producten te maken en niet te vergeten… een geweldig resultaat op de weegschaal. Ze weet waar ze het over heeft en is een prima stimulans als je het even niet ziet zitten of als er onverwachte dingen in je omgeving gebeuren.

Ik bedank mijn coach graag voor haar support. En blijf nu nog een jaar bij haar langs komen. Samen werken we eraan dat ik mijn streefgewicht en gezonde BMI en omvang ook ga behouden. Ik heb er alle vertrouwen in!

Wat een resultaat, na jaren steeds een beetje gewicht erbij op de weegschaal ging er nu elke week wat gewicht af. Ik voel me super in mijn slanke lichaam en heb energie voor 10.

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer