Winkelwagen
Terug

57 jaar

De producten gaven me houvast en structuur*

Ik was zelf al jaren bezig met gezond en koolhydraatarm eten en kwam tot de conclusie dat ik wel stabiel op gewicht bleef, maar er niets van af ging. Ik bewoog toch meer dan genoeg.

Daarnaast merkte ik dat ik minder lekker in mijn vel begon te zitten. Ik besloot aan te kloppen bij een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt met de vraag of zij mij kon helpen. 1 september ’21 ging ik van start met het PS. food & lifestyle programma. Ik zag al heel snel de kilo’s verdwijnen en ik zat steeds beter in mijn vel!  

Houvast en structuur

Voor mij was PS. food & lifestyle de ideale oplossing. De producten van PS. gaven mij de houvast en structuur die ik nodig had om het vol te houden. Nu bouwen we samen langzaam af tot een gewoon en gezond eetpatroon. 

Bijzonder om dit na 3 maanden al bereikt te hebben!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer