65 jaar

De nabegeleiding is voor mij een enorme stok achter de deur*

Ik was ontevreden over hoe ik eruit zag en had moeite om veel te wandelen. Daarom besloot ik om hier wat aan te gaan doen.

Ik ging naar een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik heb voor hen gekozen vanwege de wekelijkse begeleiding en de begeleiding die je krijgt nadat je je streefgewicht hebt behaald. Want uit het verleden weet ik dat dat de grootste uitdaging voor mij is, om op gewicht te blijven.

Het PowerSlim programma sprak me meteen aan. Ik heb alleen een klein beetje getwijfeld over de kosten, maar doordat ik zag dat mijn dochter ook goede resultaten behaalde met PowerSlim was ik meteen enthousiast.

Het afvallen heeft me weer zelfvertrouwen gegeven. Bewegen gaat ook veel beter. Ik ben weer blij met mezelf! En inmiddels ben ik een half jaar op gewicht!

Voorheen waren de feestdagen en carnaval altijd een enorme uitdaging als ik op gewicht wilde blijven. Dankzij de begeleiding van mijn coach is dat nu geen probleem gebleken. Je moet je niet gek laten maken in de winkels door alles wat er ligt.

Ook leuk was te merken dat je prima kunt snaaien, mocht je daar eens zin in hebben, op een verantwoorde manier zonder ervoor gestraft te worden op de weegschaal. Het is anders snacken maar toch lekker. Ik heb namelijk geleerd hoe ik anders kan eten, ik hoef niet minder te gaan eten.  Sowieso kun je heel lekker koolhydraatarm eten. Dat bevalt me heel goed en dat blijf ik zeker doen.

Wij vinden bijvoorbeeld courgetti (spaghetti gemaakt van courgette) met garnalen en champignons heel erg lekker, of Chinese roerbakgroenten met kipshoarma. En natuurlijk gebakken zalm met wortelpeterselie! Wortelpeterselie is een heerlijke koolhydraatarme vervanging voor bijvoorbeeld aardappelschijfjes. Een echte aanrader!

Als je je doel wilt bereiken, moet je zeker weten dat je het wil en ervoor gaan. Dan kun je het! Je doel voor ogen houden doet veel. Je coach doet de rest. Haha :-)

Ik ben erg blij met het resultaat en blijf daarom voorlopig nog onder begeleiding, want ik merk dat mijn coach een enorme stok achter de deur voor mij is.

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer