Winkelwagen
Terug

50 jaar uit Laakdal

De motivatie van mijn coach, was wat ik nodig had*

Voordat ik aan PowerSlim begon woog ik 77,8 kg. Na mijn zwangerschap zo'n 12 jaar geleden is mijn gewicht geleidelijk aan beginnen te stijgen. Ik begon last te krijgen van allerlei kwaaltjes: rugpijn, spierpijn en artrose in mijn voeten. Ik was niet blij met mijn lichaam en voelde me futloos.

Ik was me ervan bewust dat ik iets moest gaan ondernemen. Op aanraden van mijn kapper ben ik bij een PowerSlim center bij mij in de buurt terechtgekomen.

In het begin was ik toch een beetje onzeker, of dit me wel ging lukken. Totdat ik de lekkere PowerSlim producten in het starterspakket ontdekte. Ik kreeg een kookboek mee met heerlijke gerechten en om de 2,5 uur mocht ik een PowerSlim product of een lekker gerecht uit het kookboek eten. En dit wel 6x per dag!

Wekelijks had ik een afspraak met mijn coach waar ik werd gewogen en mijn coach mij de nodige informatie en motivatie gaf om weer verder te gaan. Wat ik heel fijn vond was de goede begeleiding. Door een schouderklopje te geven en te zeggen "Sandra je hebt het goed gedaan" wist ik waar ik het voor deed.

Door de fijne coaching en de lekkere producten vond ik het PowerSlim programma gemakkelijk om vol te houden. 

Inmiddels ben ik 20kg vermagerd. Ik zal er het nodige aan doen om mijn gewicht te behouden. Ik ben van ver gekomen en heb een heel traject afgelegd. Maar ik weet zeker dat dit me gaat lukken! Ik zit nu veel beter in mijn vel en heb veel meer energie en zelfvertrouwen. Dit heb ik aan mijn coach te danken!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer