52 jaar

De meeste winst haal je uit het feit dat je jezelf veel beter voelt!*

Ik ben Karin Pauw, 48 winters jong en inmiddels in de Balance fase terecht gekomen van het PowerSlim programma. Vol trots kan ik zeggen dat ik 24 kilo ben vermagerd met behulp van PowerSlim en mijn coach. 11 april 2018 ben ik met het programma gestart en onder begeleiding van mijn coach heb ik mijn streefgewicht eind augustus behaald.

Vijf jaar geleden stopte ik met roken, ook belandde ik twee jaar geleden in de overgang waardoor ook mijn lichaam veranderde. Er kwam steeds een beetje meer Karin bij en opeens had ik daar genoeg van. Mijn kleding zat niet meer lekker en ik vond dat het tijd was om iets aan mijn gewicht en figuur te gaan doen.

Ik had al meerdere goede resultaten van het PowerSlim programma gezien en ik besloot een mailtje te sturen naar de PowerSlim coach bij mij in de buurt. Als ik dan toch ga afslanken, dan onder begeleiding.

Ik ben altijd al stevig geweest en had daar eigenlijk nooit problemen mee. Stond nooit op een weegschaal, deze had ik ook niet thuis en had ook nog nooit echt gelijnd. Toen ik bij de eerste afspraak bij mijn coach op de weegschaal moest staan en deze ruim 90 kilo aangaf, een BMI cijfer welke onder obesitas valt en het vet om mijn organen echt veel te hoog was, ging bij mij de knop totaal om. Mijn eerste plan was om 5 kilo te vermageren zodat ik mijn kleding weer fijn kon gaan dragen. Dat is nu dus uitgelopen op een compleet nieuwe garderobe, haha!

Wat ik fijn vind aan het Powerslim programma is dat je heerlijk eten kan combineren met een gezonde levensstijl. En iedereen die mij een klein beetje kent weet dat ik van lekker eten houd. Dat staat als een paal boven water. Ik vond de producten erg lekker en vooral makkelijk. Ik heb zoveel mogelijk producten uitgeprobeerd waardoor je vanzelf merkt welke je favorieten zijn. Absolute winnaar en favoriet is de intense chocolade reep wat mij betreft. Daarnaast heb ik heel erg moeten wennen aan 6 keer per dag eten! Op het begin vond ik dat erg vaak, toen dat eenmaal in mijn systeem zat ging he vanzelf. Heel fijn was het dat je alles zonder honger en trek kon doorlopen. Ik had ook altijd een extra tussendoortje in mijn tas voor onvoorziene oponthoud. Waardoor ik echt altijd om de 2,5 uur iets kon eten. Ik bereidde mijn dag ook altijd voor. De avond ervoor legde ik alle tussendoortjes en mijn lunch klaar. Dat vond ik makkelijk.

Ik vond het erg leuk om met de mogelijkheden van koolhydraatarm eten zo uitgebreid mogelijk te koken en snacks te verzinnen. Ik hou enorm van “snaai tafelen”: allerlei lekkere, kleine hapjes op tafel zetten en dit dan samen met vrienden of familie te delen. Deze mogelijkheden waren er met de tips van mijn coach en ideeën van mijzelf. Top!

De complimenten vliegen dagelijks om mijn oren, geweldig leuk om te ervaren en mee te maken. Terwijl ik mijzelf er altijd mooi en verzorgd uit vond zien, de meeste winst haal je uit het feit dat je jezelf veel fitter en beter voelt. Hoofdpijn heb ik nauwelijks nog. Heerlijk toch!

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer