Winkelwagen
Terug

41 jaar

De laatste kilo's vond ik erg zwaar*

Zes maanden geleden begon ik aan PowerSlim. Waarom? Omdat ik me dik voelde… Ik ging naar een PowerSlim center bij mij in de buurt en maakte daar kennis met mijn coach en het programma. In eerste instantie was ik sceptisch en dacht ik, ‘Als ik de tien kilo haal is het goed, en daarna wil ik gewoon weer mijn beschuitje met hagelslag en melk in de ochtend.’ Dit veranderde vrij snel, ik stelde mijn doel al gauw bij naar vijftien kilo eraf. In al die tijd heb maar één keer mijn beschuitje met melk gehad, maar het was niet meer zoals ik in mijn hoofd had! Ik dacht, ‘Pff is dat het nou?!’

Daarom besloot ik mijn streefgewicht nogmaals met 5 kilo te verlagen, voor mijn gevoel zou ik dan goed op gewicht zitten. Toen begon een vriendin van me ook met PowerSlim en toen zij me vertelde wat ze eigenlijk moest wegen voor haar lengte en gewicht, heb ik mijn streefgewicht nog een keer met 5 kilo verlaagd… Die laatste vijf vond ik erg zwaar. Vooral omdat ik me zo goed aan het schema hield, meer ben gaan wandelen en voor mijn gevoel toch maar weinig vermagerde.

Maar eindelijk is het moment aangekomen dat ik in totaal meer dan 25 kilo kwijt ben! Inmiddels voel ik me vertrouwd met wat ik eet, maar ik vind het wel moeilijk om in de supermarkt weer gezonde producten te gaan kopen... Maar mijn lieve coach sleept mij er doorheen!

Ik wil haar alvast heel erg bedankt voor alle hulp bij het vermageren, maar ze is voorlopig nog niet van me af!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer