Winkelwagen
Terug

58 jaar

De kosten zijn het dubbel en dwars waard*

Eind 2019 zat ik er helemaal doorheen. Ik voelde me niet goed, zat niet lekker in mijn vel en vond het verschrikkelijk om mezelf in de spiegel te zien. Ik ben toen naar de website van PS. food & lifestyle gegaan en heb contact opgenomen met een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.

Te veel twijfels

Ik heb een heel prettig gesprek met haar gehad, maar had toch nog veel twijfels om te starten. Ik was namelijk recent op een andere manier afgevallen en die manier beviel me helemaal niet. Ik moest toen veel pillen slikken en zodra ik stopte zaten de kilo’s er binnen no-time weer aan.
Verder waren de kosten ook een drempel voor me – was het dat wel waard?

Vervolgens begon het nieuwe jaar en ging het met mij steeds minder goed, ik walgde van mezelf. Het prettige gesprek wat ik een jaar eerder had gehad was blijven hangen. Ze had een prettige stem en was niet opdringerig. Eind 2020 heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en opnieuw contact opgenomen met mijn PS. food & lifestyle coach.

Op 30 december 2020 heb ik mijn intakegesprek gehad. Wat was dat een fijn, positief en hoopgevend moment! En niet heel origineel, maar op 1 januari 2021 ben ik begonnen met het PS. food & lifestyle programma.

Ieder eetmoment was een feestje

In het begin moest ik even wennen aan de smaak van de producten, maar op een gegeven moment wist ik precies welke producten ik lekker vond en was ieder eetmoment een feestje! Door de ruime keuze aan producten is er voldoende afwisseling, ook als je niet alles even lekker vindt. Ik ben overigens verslaafd geraakt aan de chocoladepasta en de notenpasta.

Ik ben zo blij dat ik bij mijn coach terecht ben gekomen! Iedere keer is het weer een uitje om langs te komen. Ze is altijd positief en ik krijg zoveel energie van haar!

Genieten van de vakantie

Afgelopen zomervakantie had ik het even lastig. Ik vond het in het buitenland zo lastig om producten te vinden die ik ‘mocht’ eten. Het berichtje van mijn coach kwam als geroepen. Ze vroeg hoe het ging, en ik gaf aan dat ik eigenlijk niet kon genieten van de vakantie.

Mijn coach gaf me via de app tips om in het buitenland lekker en koolhydraatarm te eten en gaf aan om vooral te genieten van de vakantie. Uiteindelijk heb ik het los kunnen laten en gelukkig een hele fijne en relaxte vakantie gehad. Mijn gewicht was na thuiskomst stabiel gebleven en ik was dus niet gaan jojoën!

Inmiddels zijn we een jaar verder. Ik ben 18 kilo lichter en voel me happy. Ik blijf bij mijn coach langs komen en blijf genieten van mijn PS. food & lifestyle tussendoortjes. Daar voel ik me goed bij.

En die kosten? Die zijn het dubbel en dwars waard! Ik wil nooit meer terug naar hoe het was!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer