Winkelwagen
Terug

56 jaar

De afspraken met mijn coach waren leerzaam en gezellig*

Hoeveel diëten ik al geprobeerd heb? Talloze. Echt vermageren deed ik nooit. Soms een paar kilo, meer lukte me niet – met of zonder begeleiding. Het resultaat was nihil.

Met als gevolg dat ik steeds onzekerder werd over mijn lichaam. Ik vermeed de spiegel en wilde mezelf al helemaal niet meer op foto’s zien. Het bleef knagen: ik wilde afvallen.

Berichten over het PowerSlim programma bleven steeds mijn aandacht trekken. Eind mei maakte ik een afspraak voor een kennismakingsgesprek bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Wat mij in het PowerSlim programma vooral aansprak waren de zes eetmomenten per dag – zou afvallen zonder honger lijden echt mogelijk zijn? Daarnaast had ik met mijn coach gelijk een goede klik. Ik hoefde niet langer na te denken en ben meteen met PowerSlim begonnen.

Het fijne van PowerSlim is dat ik geen moment het gevoel heb gehad ‘aan het lijnen’ te zijn. Ik was constant goed verzadigd, voelde mezelf met de dag fitter worden en de kilo’s gingen er bijna als vanzelf af. Ik was me dagelijks bewust van wat ik at (en waartegen ik ‘nee, dankjewel’ zei) en kon daardoor een blijvende verandering bewerkstelligen.

Nu, vijf maanden later, ben ik bijna 20 kilo vermagerd en ik straal. Ik geniet van elke dag en kijk regelmatig op de website van PowerSlim voor nieuwe recepten die me lekker lijken.

De begeleiding van mijn PowerSlim coach heb ik als prettig en heel belangrijk ervaren. Bij één van mijn eerdere pogingen om af te vallen, had ik het idee ‘op het matje te worden geroepen’. Bij mijn PowerSlim coach kon ik met mijn vragen, onzekerheden en frustaties terecht, zonder ‘beoordeeld’ te worden. De consulten waren daardoor leerzaam, maar ook gezellig. Ik keek er echt naar uit.

Nu ik in de fase gewichtsbehoud zit, zie ik mijn coach minder vaak. Maar ik krijg telkens voldoende steun en inspiratie mee voor de komende weken. Ik zie de toekomst vol vertrouwen tegemoet.

Wil je ook vermageren? PowerSlim is een investering in jezelf en is deze dubbel en dwars waard.

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer