Winkelwagen
Terug

55 jaar

Dat een paar maanden zo’n verschil kunnen maken*

Wat zat mijn (over)gewicht me in de weg. Ik had rugklachten, spierpijnen, een hielspoor en mijn knieën kraakte. Ook mijn kleding zat niet meer lekker. Er moest iets gebeuren. Maar wat? Ik had al zoveel geprobeerd…

Mijn vriendin Marjon was in de zomer van 2017 goed vermagerd met PowerSlim en haalde me over eens met één van de coaches van een PowerSlim center bij mij in de buurt te gaan praten.

Ik heb haar raad opgevolgd en ben ontzettend blij dat ik dat heb gedaan. In het begin was onzeker. Zou ik de producten wel lekker vinden? Hoe zou ik het redden met mijn onregelmatige diensten? Maar het is me alles meegevallen. De producten smaken goed, de recepten zijn eenvoudig en snel klaar en er is ook ruimte voor wat extra’s.

In de periode van vermageren ben ik regelmatig bij mijn dochter in Denemarken gaan logeren, heb ik de feestdagen (Kerst en Oud & Nieuw) gezellig kunnen vieren en ben ik een weekje op wintersport geweest. Al die tijd heb ik het programma gewoon kunnen volgen.

In oktober ben ik begonnen en nu, nog geen vier maanden later, ben ik 20 kilo lichter! Ik voel me veel fitter, heb meer energie, veel minder pijn en pas weer in leuke kleding in een gangbare maat. Dat zijn dingen die je aan de buitenkant kunt zien. Maar het belangrijkste verschil zit aan de binnenkant. Ik heb meer zelfvertrouwen en ben trots op mezelf: “Dit heb ik toch maar voor elkaar gekregen!”. Als ik dit kan, dan kan ik vast nog veel meer. Ik durf weer uitdagingen aan te gaan!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer