Winkelwagen
Terug

48 jaar

"Bridget Maasland: “Met PowerSlim behaalde ik eindelijk mijn doel”*"

Ik ben altijd al bewust met mijn voeding bezig geweest en probeer dan ook gezond te eten en veel te sporten. Toch lukte het me niet om mijn doel te bereiken. TV laat je toch al snel 5 kilo zwaarder lijken en die wilde ik graag kwijt. Ik wilde graag de hulp van een coach inschakelen en ben het PowerSlim programma gaan volgen. Tijdens het PowerSlim programma leerde ik een koolhydraatarm en eiwitrijk eetpatroon aan.

Eigenlijk was dit best makkelijk omdat het voor mij geen hele grote verandering was. Mijn coach heeft me alleen nog beter geleerd waar ik het beste op kan letten. Ik let nu veel meer op de voedingswaarden van producten en ben me er bewuster van waar koolhydraten in zitten. Zo stelden we samen een verantwoord eetpatroon samen dat bij mij past.

Ondanks dat ik niet alles mag eten, lukte het me prima om het PowerSlim programma te volgen. In de ochtend at ik vaak platte kaas met muesli van PowerSlim of ging ik voor crackers met beleg. Op mijn werk hielden ze er ook rekening mee. Zo werd ervoor gezorgd dat er altijd voldoende groenten en vlees of vis was zodat ik altijd de mogelijkheid had om gezond te eten wanneer ik aan het werk ben. Vaak nam ik een PowerSlim wrap mee zodat ik deze tijdens de lunch kon nemen.

In het begin kwam het nog wel eens voor dat ik onvoldoende at. Ik heb meestal 5 eetmomenten op een dag maar vanwege mijn drukke werk vergat ik er nog wel eens een. Mijn coach heeft me geleerd dat ik altijd een tussendoortje bij me heb, zodat ik ervoor kan zorgen dat ik voldoende eet.

In de avonden at ik vaak iets van vlees of vis met veel groenten. Ook mijn zoontje Mees at meestal met me mee. Ik vond het namelijk belangrijk om ’s avonds met mijn zoon mee te kunnen eten en niet apart te hoeven koken. Soms at ik thuis en kookte ik zelf maar ik at ook vaak in de studio of ging uit eten. Ik weet precies wat ik kan kiezen zonder van het PowerSlim programma af te wijken.

Normaal gesproken ziet iedere week er weer anders uit. De ene keer staat er spontaan een weekendje weg op de planning, de andere keer ben ik tot ’s avonds laat in de studio te vinden omdat de opnames uitlopen. Toch heb ik geleerd om een regelmatig eetpatroon aan te brengen in mijn onregelmatige leventje

Terwijl ik het PowerSlim programma volgde ben ik ook op vakantie geweest en heb ik de kerstdagen gevierd. Het lukte me gelukkig prima om me ook op die momenten aan het programma te houden. Ik vind het wel fijn dat ik ook gewoon een wijntje kan drinken en zo toch gewoon gezellig mee kan doen met de rest.

Mijn PowerSlim coach leerde me dat ik niet alleen naar het getal op de weegschaal moet kijken maar juist meer op mijn lichaamsstelling moet letten. Iedere week kijken we dan ook samen naar de verhouding tussen mijn vocht-, vet- en spiermassa.

Door mijn eetpatroon aan te passen schakelde mijn lichaam over op de vetverbranding en is het mij gelukt om iets meer dan 7 kilo af te vallen! Ik voel me veel beter en fitter. En dat wil ik graag zo houden.

Mijn coach blijft me dan ook nog nabegeleiding geven. Ik ben inmiddels al bijna 3 maanden op gewicht maar we hebben nog steeds contact. Onze afspraak doen we nu alleen even digitaal. Ik heb thuis een weegschaal en ieder weegmoment bel ik even met mijn coach om te bespreken hoe het gaat. Zo heb ik nog steeds die stok achter de deur en kan ik eventueel vragen stellen.
Het lukt me heel goed om mijn gezonde levensstijl door te zetten. Ondanks dat we nu heel veel thuis zitten ga ik toch iedere dag even met Mees naar buiten voor onze dagelijkse beweging. Daarnaast heb ik nu meer tijd om te koken en kan ik gemakkelijk mijn gezonde eetpatroon doorzetten . Zo lukt het me heel goed om mijn gewicht te behouden!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Mariëlle Pantus, 53 jaar "Mijn gewicht beperkte me in mijn vrijheid*"

Door de gesprekken met mijn coach ging ik steeds beter begrijpen wat koolhydraatarm en eiwitrijk voedsel met je lichaam doet. Tegelijkertijd gaven de cijfers op de weegschaal de bevestiging dat het werkte!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sietske Gillebaard, 47 jaar "Als ik in de spiegel kijk, verbaast het me dat ik het ben!*"

De combinatie van een persoonlijke coach en de goede producten van PS. food & lifestyle zijn voor mij de succesfactor. Het wekelijkse contact met mijn coach was fijn en stimuleerde mij om door te gaan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer