Winkelwagen
Terug

68 jaar

Begin als je er helemaal klaar voor bent!*

Ik had nog nooit van PowerSlim gehoord, totdat ik mijn zus zag! Zij was 12 kilo vermagerd met PowerSlim.

Ik dacht ‘Dat wil ik ook!’. En zo kwam ik terecht bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Ik was er helemaal klaar voor (anders moet je niet beginnen)!

Voorzien van allerlei informatie, boeken met weekmenu's, recepten en dergelijke begon ik na de Pasen 2019 met PowerSlim. Het resultaat is verbluffend! Na iets meer dan 3 maanden wist ik mijn doel te bereiken. Ik zeg niet 'met gemak'. Ik had goede en slechte dagen. Ik verheugde me elke dag op de tussendoortjes. Het enige nadeel was dat ik zelf mijn eten 's avonds moest klaarmaken; mijn man deed niet mee en kookte zijn eigen eten. Maar met z'n tweeën in de keuken was ook wel gezellig!

Tussendoor stuurde mijn coach mij af en toe een receptje door of ik keek op de website van PowerSlim voor weer nieuwe, koolhydraatarme inspiratie. Ik heb geleerd om goed op koolhydraten te letten en het 6x eten per dag is voor mij 'het recept' gebleken.

Het is nu eind 2019, nu ik dit verhaal schrijf, en mijn gewicht blijft stabiel. Ik ben hier superblij mee! Ik ben heel eerlijk: het is niet goedkoop, maar het resultaat is het wel waard! Dankzij PowerSlim en de ondersteuning van mijn coach.

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer