62 jaar

Als ondernemer ben ik onregelmatig thuis, dat maakt gezond koken soms lastig*

Mijn verhaal: ik ben Arthur, 58 jaar oud en al ruim 15 jaar werk ik voor mijzelf. Golfbaanbaas... Dat is wat ik doe als beroep. Dat klinkt natuurlijk heel leuk. Maar wat doe je dan eigenlijk?

Ik ben ondernemer in de golfbranche, eigenaar van een 18 holes golfbaan. Veel golfspelers hoeven niet zo nodig een super grote dure golfbaan om lekker te kunnen golfen. Bij ons kun je al voor een klein bedrag de hele dag golfen. En dan hoef je nog niet te kunnen golfen. Maar ook de ervaren golfer kan bij ons terecht.

Mijn baan is dan ook heel veelzijdig. Ik regel de horeca, heb leuk contact met de klanten en zorg dat de golfbaan er mooi gemaaid bij ligt zodat iedereen met veel plezier kan golfen. Maar naast de golfbaan heb ik ook een bedrijf in duurzame energie. We ontwikkelen en exploiteren duurzame energie-opwekinstallaties, bijvoorbeeld zonnepaneelparken. Zo is er vorig jaar een Solarpark hier in de buurt geopend en zijn we op dit moment bezig met een waterkrachtcentrale.

Reuze leuk, lekker druk maar wel onregelmatig thuis. Dat maakt het lastiger om altijd gezond te koken. En op een gegeven moment ben je niet meer die strakke jongen van vroeger. 

En zeker als je in een sportieve omgeving werkt wil je er zelf niet uit zien alsof je negen maanden in verwachting bent. Toen een klant van me dat als grapje maakte dacht ik, nu moet ik toch wat gaan doen. Ik had zelf al wat afslankpogingen gedaan, maar zonder het gewenste resultaat.

Ik ben toen bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt terecht gekomen. Ik had al van een aantal golfspelers bij mij gehoord en gezien dat ze met het PowerSlim programma goede resultaten hadden behaald.

Ik ben samen met mijn coach eind januari gestart met PowerSlim en binnen twee maanden was ik 9 kilo kwijt. Zonder moeite, een beter eetpatroon, uitgekiende menu's en toch lekker eten.

De kilo's vlogen eraf. Voor het zomerseizoen heb ik allemaal nieuwe kleren moeten kopen, want mijn golfpolo’s waren inmiddels allemaal een maatje te groot!

Ik ben nu super tevreden over mijzelf. Samen met mijn coach houd ik mijn eetpatroon in de gaten, zodat ik mijn streefgewicht ook behoud.

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
div> div> div>
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer