Winkelwagen
Terug

45 jaar

Als mijn man iets lekkers nam, ging ik in bad*

Het nieuwe jaar was weer begonnen, maar ik zat al een tijdje niet lekker in mijn vel. Kleren zaten weer te strak en mijn maag weer van streek. Dus tijd om het roer weer om te gooien.

Ongeveer 6 jaar geleden was ik ook al bij een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt geweest, maar na een vervelende periode was ik toch weer langzaam zwaarder geworden. Gebrek aan motivatie en verkeerde keuzes in voeding.

Ik heb de knoop doorgehakt, één telefoontje en de afspraak was gemaakt. Na een vertrouwd praatje, kreeg ik weer zin om vol vertrouwen te beginnen!

Het fijne van PS. food & lifestyle is dat je een weekmenu hebt, je kunt dus alles voor de dag klaarzetten. Je eet gewoon wat er klaarstaat voor die dag, niet meer en niet minder. Je eet erg gevarieerd, lekker en gezond. Natuurlijk is het in deze coronatijd ook wel iets gemakkelijker, omdat er een hele lange tijd geen feestjes zijn geweest en de horeca gesloten was. 

Het bewegen is voor mij geen probleem, want fietsen en wandelen doe ik heel graag. ’s Avonds na de koffie ging ik lekker in bad, zodat mijn man iets lekkers kon pakken en ik niet in de verleiding kwam om ook te gaan snoepen.

Elke week een weegmoment en de tips van mijn coach, zijn erg fijn. Dat heeft me enorm  gemotiveerd. Ik zit weer lekker in mijn vel, krijg leuke reacties, en daar word ik erg blij van!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer