Winkelwagen
Terug

22 jaar

Als kind had ik al moeite met het vinden van een gezond eetpatroon*

Van kinds af aan had ik altijd al veel moeite met het vinden van het juiste eetpatroon. Ik ben altijd al wat voller geweest, maar nooit echt dik. Totdat ik op een gegeven moment over de honderd kilo woog, wel 113 kilo! Ik voelde mij ontzettend slecht in mijn vel zitten. Ik probeerde verschillende diëten, maar niks werkte.

Toen hoorde ik van een vriendin van mijn moeder over het PS. food & lifestyle programma, en daar was ik erg benieuwd naar. Ik maakte een afspraak bij een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt en daar begon mijn PS. food & lifestyle avontuur!

De eerste kilo’s vlogen er af en ik zag hoe 6 eetmomenten en de producten van PS. food & lifestyle me op weg hielpen naar een gezond gewicht. Het is heel fijn dat je gewoon voldoende mag eten en geen honger hoeft te lijden. Je gebruikt normale, gangbare producten zoals crackers, muesli, wraps en diverse handige tussendoortjes. Je kiest zelf gewoon iedere week uit wat je graag wilt eten. Het enige dat ik erg moeilijk vond en vind, is dat ik vaker nee moet zeggen tijdens feestjes en vriendinnenborrels. Maar dat went echt! Jij moet de klik maken!
Gelukkig heb je ook de hulp van je coach, die iedere week voor je klaarstaat.

Op dit moment ben ik al 20 kilo kwijt in 7 maanden tijd! Wat ik erg netjes vind, niet te snel niet te langzaam. Ik zou graag nog 15 kg willen vermageren met PS. food & lifestyle, en dat gaat me ook zeker lukken. Ik kan niet wachten om straks, wanneer ik mijn streefgewicht bereik, een hele nieuwe garderobe te kopen. Ik kan PS. food & lifestyle dan ook zeker iedereen aanraden, want je gaat je echt veel beter in je vel voelen.

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer