Winkelwagen
Terug

41 jaar

Als je écht graag wilt, dan kun je het!*

In the picture

Susan en haar PS. food & lifestyle coach Kim komen samen naar het hoofdkantoor. Want we hebben weer wat leuks op de planning: een nieuwe fotoshoot, waarin we Susan in het zonnetje zetten. Met haar stralende lach, mooie haren en knallende blauwe jumpsuit kan het niet anders dan dat dat prachtige foto’s gaan worden. Wij hebben er zin in! En Susan en Kim ook.

Susan vertelt ons over haar aanleiding om te starten met PS. food & lifestyle.

“Ze zeggen vaak, als je écht graag wilt dan kan je het, de knop ging om! 

Half september vorig jaar was ik het helemaal zat, ik at en dronk alles waar ik zin in had, overal ook veel te veel van uiteraard. Lekker stokbroodje met kaasjes, chipjes en pizza als avondeten, dat was wel gemiddeld mijn weekendmenu! En dan niet te vergeten, de biertjes en wijntjes die op een zomeravond ook wel extra lekker smaakten… Ik ben ook mijn hele leven al een ontzettende snoepliefhebber, zure matten en drop als favoriet, zo’n zak ging echt zonder moeite in veel te korte tijd op! Het moest dus echt rigoureus anders..

Wat ook meespeelde was mijn leeftijd, ik zou 40 worden in februari 2021 en vond dat een heftig idee, omdat ik me zo nog helemaal niet voelde. Dus ik dacht als ik nou zorg dat ik slank en fit 40 kan worden, dan voelt het letterlijk en figuurlijk minder zwaar! Ik vond het een mooi doel voor mezelf en was vastbesloten om hier helemaal voor te gaan, maar wist ook dat ik hier hulp bij nodig had!

Gelukkig had ik de contactgegevens van een PS. coach bij mij in de buurt. Ik bedacht me geen moment. Ik appte haar op de verjaardag van mijn neefje, omringd met lekkers: ‘Je moet me helpen!’. Dat deed ze heel graag, dus die afspraak heb ik gelijk gepland.”

“Heel eerlijk gezegd, wist ik toen nog niets van en over PS. food & lifestyle, maar ik was vastbesloten om ervoor te gaan, wat er ook voor nodig was! Mijn coach vertelde me wat het programma inhield en ik nam alles aan voor ‘zoete koek’. Aangezien ik best van een wijntje houd, kreeg ik wel een duidelijke boodschap mee, als je je doel wilt bereiken, dan moet je dat eerst ook laten staan! Met de vervangende producten van PS. food & lifestyle vertrok ik naar huis en begon aan dit mooie avontuur, want ik had er echt zin in om beter voor mezelf te gaan zorgen!

Vol goede moed startte ik met mijn nieuwe eetpatroon, na een paar dagen zat ik in ketose. Ik had echt geluk dat ik geen last kreeg van griepverschijnselen door het afkicken van de koolhydraten en suikers, een klein beetje hoofdpijn hooguit. Ik gebruikte de ketostrips om te checken of ik nog goed bezig was en vooral ook als motivatie als ik het even wat moeilijker had. Omdat ik het zo graag anders wilde ben ik best streng voor mezelf geweest, ik wilde echt niets ‘verkeerds’ eten terwijl ik zo mijn best deed om in ketose te blijven! Dat terwijl ook de feestdagen er nog tussen zaten, ook toen heb ik me eraan gehouden, op een wijntje na dan!”

Nadat Susan bij de visagiste heeft gezeten, lopen we samen naar de fotostudio. En we hebben niet veel nodig dan een paar shots, want er verschijnen al snel stralende foto’s op het beeldscherm!

Op de vraag of ze ook moeilijke momenten heeft gehad, reageert Susan:

“Ik vond de gezellige avondjes soms best lastig. Die associeer ik dan toch al snel met eten en drinken, maar wilde graag voor mezelf de keuze maken om hier niet in mee te gaan. Ik kwam er gaandeweg achter dat wat ik altijd naar binnen heb gewerkt echt totaal overbodig was. Ik kon met veel minder eten echt zoveel beter af, ik voelde me na een week al gelijk zoveel beter. Mijn huid werd mooier, m’n haar glansde meer, mijn nagels knapten niet meer zomaar af en ik voelde me gewoon al zo snel zoveel fitter en scherper van geest!

Door de coaching bleef ik ook gemotiveerd, ze appte me regelmatig en stuurde me tips en recepten door. Ik ging elke 1,5 week op de weegschaal, waar meestal een verbeterd resultaat uit kwam en daardoor vaak ook als een kleine overwinning aanvoelde. De keren dat ik stil stond heb ik met de tips van mijn coach alsnog goede resultaten geboekt in de weken daarna, dat gaf me enorm veel vertrouwen dat ik op de goede weg zat! Het is een levensstijl die me uiteindelijk geen moeite kost, het gaat me goed af, juist omdat ik me er zo goed bij voel. Ik ben zo blij dat ik hieraan begonnen ben, hier heb ik zoveel voordelen van, meer dan ooit verwacht!”

“Op 1 oktober 2020 begon ik aan deze metamorfose met 82,7 kilo op de weegschaal, mijn streven was 69 kilo en deze had ik in december voor de kerst al behaald. Omdat het dan toch naar meer smaakt heb ik het doel bijgesteld naar 65 kilo en vlak voor mijn verjaardag op 25 februari 2021 eindigde ik op 64,4 kilo! Na een aantal weken rustig opbouwen ben ik zelfs nog wat meer afgevallen, ondanks het toevoegen van meer koolhydraten dan voorheen, ik blijf natuurlijk wel de balans houden. Ik merk dat mijn lichaam er zo goed op gaat om niet te veel koolhydraten en suikers te eten, dat ik besloten heb om niet meer terug te gaan naar ‘normaal’, uitzonderingen daargelaten. Tuurlijk ga ik lekker een keer sushi eten, bloemkoolbodempizza of een keer een pasta pesto, maar daarnaast wel lekker koolhydraatarme gerechten, want daar worden ik en mijn hele lichaam toch echt gelukkiger van!”

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer