Winkelwagen
Terug

47 jaar

"Als ik in de spiegel kijk, verbaast het me dat ik het ben!*"

Begin februari 2022 besloot ik om aan mezelf te gaan werken. Ik woog 93,4 kg met een lengte van 1,67 meter. De eerste drie kilo gingen prima maar toen dacht ik: “Nu ben ik 90 kilo, maar hoe ga ik het redden om de 70 kilo te halen?” Hoe werd duidelijk op mijn verjaardag. Erika, een vriendin die succesvol het PS. food & lifestyle programma had afgerond, kwam bij me op bezoek. De prachtige slanke contouren van Erika waren mijn antwoord: met behulp van PS. Food & lifestyle zou het wel lukken! Dezelfde week maakte ik kennis met een PS. food & lifestyle coach bij mij in de buurt.

Het roer ging om!

De kennismaking verliep vlotjes. Met een duidelijke uitleg én het starterspakket liep ik mezelf nog overtuigend een uur later het pand uit. Thuis bestudeerde ik de recepten voor de eerste week en welke boodschappen daarbij hoorden. Boodschappen doen werd een precies klusje voor me.

Het roer ging om en daar hoorden ook andere producten bij. In het begin heb ik veel gekookt met behulp van het kookboek “Koolhydraatarm genieten”, dat in het starterspakket zat. Later ging het meer vanuit mezelf.

Goede voorbereiding is het halve werk

Voor het ontbijt, de lunch en de tussendoortjes gebruikte ik de producten van PS. food & lifestyle. Elke week na het weegmoment bij mijn coach maakte ik een doosje met PS. food & lifestyle producten voor iedere dag van de week. Dit was overzichtelijk voor mij en zat al snel in mijn systeem.

Iedere keer voordat ik thuis de deur uitging, bedacht ik hoe lang ik weg zou zijn en wat voor eten en drinken ik nodig had. Zo kwam ik onderweg niet voor verrassingen te staan.

De ultieme succesfactor

Met behulp van PS. food & lifestyle ben ik in 7,5 maand 26 kilo afgevallen. Ik ben van maat 46 naar maatje 38 gegaan, dat is echt een fantastisch gevoel.

“Als ik nu in de spiegel kijk, kan ik me haast niet voorstellen dat ik het ben.”

Vanuit mijn omgeving krijg ik heel veel complimenten. De combinatie van een persoonlijke coach en de goede producten van PS. food & lifestyle zijn voor mij de succesfactor. Het wekelijkse contact met mijn coach was fijn en stimuleerde mij om door te gaan.

Mijn grootste eyeopener

Nu ik in de stabilisatie fase zit en terugkijk, heb ik het afvallen niet als heel moeilijk ervaren. In het begin is het wennen aan de producten en aan de nieuwe manier van leven. Ik heb geen honger gevoel gehad, want er zijn voldoende voedingsmiddelen die verzadigen en die niet veel koolhydraten bevatten. Mijn grootste eyeopener is het besef om op je streefgewicht te blijven dat er de rest van je leven ook overdag groente op je menu staat. Dus wordt vrienden met groenten!

 

Zoek een coach

Plan nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Patricia Klaasen, 54 jaar "Na de zomervakantie zat ik niet goed in mijn vel*"

Ik zette mezelf weer op nummer 1 en ben nu zo blij met wie ik in de spiegel zie!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Yvonne Kampen, 48 jaar "In 2 weken heb ik mezelf weer herpakt*"

Met het Re-boost pakket focus ik me even twee weken lang op een koolhydraatarm eetpatroon, en dan ben ik zo weer terug op mijn streefgewicht.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer