Winkelwagen
Terug

44 jaar uit Balen

"Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*"

In oktober 2019 stond ik in de paskamer nieuwe broeken te passen en geen enkele broek paste. De vriendelijke verkoopster stelde voor om een maatje groter te halen, dit weigerde ik. Ik ben zonder nieuwe broeken naar huis gegaan. Thuis op de weegschaal kwam ik tot de ontdekking dat ik weeral veel was bijgekomen. De 90 kg kwam eraan.

Die twee feiten hebben bij mij voor een klik gezorgd: ik moest iets aan mijn gewicht gaan doen.

Begin november had ik mijn eerste afspraak bij mijn PowerSlim coach Murielle van ‘Food ’n style’. Vol goeie moed begon ik aan mijn nieuwe levensstijl.

De eerste dagen waren niet gemakkelijk: ik had hoofdpijn, voelde me slap en het was even zoeken wat ik lekker vond en wat ik niet zo lekker vond. Maar na een week was ik 2 kg kwijt en zat ik vol energie! Nu, ruim een half jaar later heb ik bijna mijn streefgewicht bereikt, ik ben meer dan 20 kg kwijt en voel me super in mijn vel. Ik voel me fitter dan ooit en krijg van mensen uit mijn omgeving heel veel complimenten.

Murielle heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden. Ze heeft met wegwijs gemaakt in de producten van PowerSlim. Ik vind heel veel dingen lekker, vooral de tussendoortjes zijn heerlijk, en er is veel variatie mogelijk.

Naar een kledingwinkel gaan vind ik nu weer leuk! Ik ben ondertussen drie kledingmaten kwijt en alles zit veel beter en past mooier aan.

De uitdaging is nu: volhouden en niet vervallen in mijn oude patroon.  Maar ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken samen met Murielle.

Murielle
Coach van Els

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Mariëlle Pantus, 53 jaar "Mijn gewicht beperkte me in mijn vrijheid*"

Door de gesprekken met mijn coach ging ik steeds beter begrijpen wat koolhydraatarm en eiwitrijk voedsel met je lichaam doet. Tegelijkertijd gaven de cijfers op de weegschaal de bevestiging dat het werkte!

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Sietske Gillebaard, 47 jaar "Als ik in de spiegel kijk, verbaast het me dat ik het ben!*"

De combinatie van een persoonlijke coach en de goede producten van PS. food & lifestyle zijn voor mij de succesfactor. Het wekelijkse contact met mijn coach was fijn en stimuleerde mij om door te gaan.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer