43 jaar uit Balen

Als ik het moeilijk had, zocht ik met mijn coach naar een oplossing*

In oktober 2019 stond ik in de paskamer nieuwe broeken te passen en geen enkele broek paste. De vriendelijke verkoopster stelde voor om een maatje groter te halen, dit weigerde ik. Ik ben zonder nieuwe broeken naar huis gegaan. Thuis op de weegschaal kwam ik tot de ontdekking dat ik weeral veel was bijgekomen. De 90 kg kwam eraan.

Die twee feiten hebben bij mij voor een klik gezorgd: ik moest iets aan mijn gewicht gaan doen.

Begin november had ik mijn eerste afspraak bij mijn PowerSlim coach Murielle van ‘Food ’n style’. Vol goeie moed begon ik aan mijn nieuwe levensstijl.

De eerste dagen waren niet gemakkelijk: ik had hoofdpijn, voelde me slap en het was even zoeken wat ik lekker vond en wat ik niet zo lekker vond. Maar na een week was ik 2 kg kwijt en zat ik vol energie! Nu, ruim een half jaar later heb ik bijna mijn streefgewicht bereikt, ik ben meer dan 20 kg kwijt en voel me super in mijn vel. Ik voel me fitter dan ooit en krijg van mensen uit mijn omgeving heel veel complimenten.

Murielle heeft me elke week bijgestaan met goede raad en als het even moeilijk was, zorgde zij ervoor dat we samen een oplossing vonden. Ze heeft met wegwijs gemaakt in de producten van PowerSlim. Ik vind heel veel dingen lekker, vooral de tussendoortjes zijn heerlijk, en er is veel variatie mogelijk.

Naar een kledingwinkel gaan vind ik nu weer leuk! Ik ben ondertussen drie kledingmaten kwijt en alles zit veel beter en past mooier aan.

De uitdaging is nu: volhouden en niet vervallen in mijn oude patroon.  Maar ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken samen met Murielle.

Murielle
Coach van Els

 

Zoek een coach

Volg het PS. food & lifestyle programma onder persoonlijke begeleiding van een coach bij jou in de buurt.

Lees meer ervaringsverhalen
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Irene van Deurssen, 27 jaar "Ik kijk ontzettend uit naar mijn nieuwe levensstijl*"

Hoe vaag het ook is om ‘de knop om te zetten’, zo duidelijk is het traject van PS. food & lifestyle. De diverse voorverpakte producten zijn perfect voor mijn behoefte aan gemak en snelheid.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer