Winkelwagen
Terug

42 jaar

Als het even minder gaat, motiveert mijn coach me weer*

In een advertentie zag ik dat een PowerSlim coach bij mij in de buurt, een opendeurdag had. Ik ben op zoek gegaan naar meer informatie over het PowerSlim programma, en het leek me wel wat! Ik droeg een grotere maat kleding en daar had ik eigenlijk geen zin meer in. Ook merkte ik, sinds ik ook nachtdiensten draai, dit mijn gewicht niet te goede kwam.

Toch heb ik  getwijfeld of ik wel naar die open dag zou gaan. Op de site las ik een recensie van een vrouw die ik ken en zij ziet er nog steeds goed uit. Dat heeft me overgehaald om te gaan kijken. Tijdens de open dag heb ik afspraak gemaakt voor een intakegesprek.

Dit was een fijn gesprek en toen mijn coach vertelde dat ze meer mensen had geholpen met afvallen die ‘s nachts werkte, heeft me dat over de streep getrokken. Ik wilde graag een gezond eetpatroon aanleren, dat ook is vol te houden tijdens onregelmatige werktijden.

Ik ben toen naar huis gegaan met het starterspakket met als doel om 10 kilo te vermageren. De eerste week viel me niet tegen. Ik heb geen honger gehad en de producten smaakte goed. Ik vond het ook niet erg als de rest van het gezin iets lekkers nam tijdens de koffie, want je heb je eigen tussendoortje. Ik vond (en vind) het erg prettig dat er een kookboek is met lekkere recepten.

Na twee weken brak het coronavirus uit. Hier baalde ik wel van, want ik dacht dat ik nu niet verder kon. Dit was gelukkig niet het geval. De wekelijks gesprekken vind ik juist erg prettig. Als het even iets minder gaat, heeft mijn PowerSlim coach verschillende tips en weet ze je weer te motiveren! En als het goed gaat zijn er ook de complimenten. Toen mijn zomervakantie eraan zat te komen, zag ik wat beren op de weg. We hebben het toen besproken en samen gekeken wat het beste was. Achteraf viel het best mee!

Ondertussen zijn we een aantal maanden verder en heb ik drie keer mijn doel aangepast en is er 25 kilo af!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer

* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer