Winkelwagen
Terug

40 jaar

Alles wat ik probeerde werkte maar kort*

Voordat ik begon met het PS. food & lifestyle programma werd er wel eens gevraagd of ik zwanger was. Dan gaf ik vaak als antwoord: ‘Nee, ik heb gewoon te veel en lekker gegeten’. Maar als ik dan in de spiegel keek dan voelde ik mij opgeblazen en was ik toch niet gelukkig. Met een lengte van 1.70 woog ik op dat moment 80,4. Dit gaf voor mij de doorslag om er iets aan te doen. Maar alles wat ik al geprobeerd had werkte maar heel kort of helemaal niet.

Heel makkelijk vol te houden

Nadat ik had gezien hoe mijn zus het PS. food & lifestyle programma volgde en daar hele mooie resultaten mee behaalde, dacht ik: ‘Dit kan ik ook’. Zeker na het horen van wat je allemaal mag eten. Zo besloot ik om ook contact met haar coach op te nemen.

In juni ben ik dan begonnen met dit mooie programma, dat heel makkelijk vol te houden is. Er zijn heerlijke producten zoals de variatiedoosjes voor extra afwisseling. Maar mijn favorieten waren toch wel de kaaskoekjes en chocoladechunk.

Uit het kookboek haalde ik heerlijke recepten. Mijn avondmaaltijden waren dan ook altijd erg lekker en zeker geen straf. De zalmwrap met carpaccio is echt een aanrader.

Ik voel me veel beter

Nu in november heb ik mijn streefgewicht behaald, zelfs iets daaronder. De weegschaal verraste mij met een getal van 64,3 kilo. Waar ik super trots op ben!

Door dit programma voel ik mij super energiek en slank. Ik kan zelfs weer kleding aan die voorheen veel te strak zat. Dat motiveert me om door te gaan en dit gewicht vast te houden.  

Natuurlijk heeft mijn PS. food & lifestyle coach, daar ook een grote rol in gespeeld. Zij wist mij elke week weer te motiveren wanneer ik er even tegenop zag. Ik kom daarom ook graag bij haar langs en stap nu met een lach op de weegschaal.

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer