Winkelwagen
Terug

42 jaar

6 keer per dag eten en toch vermageren, geweldig toch!*

De reden dat ik iets wilde vermageren, was dat ik gewoonweg te zwaar was geworden. In drie jaar tijd kwam er 11 kilo bij. Het bourgondische leventje beviel mij wel, maar die extra kilo's niet...

Een collega van mijn man had het PowerSlim programma gevolgd bij een PowerSlim coach bij mij in de buurt. Zij was heel tevreden en verwees me daarheen.

Veel en lekker eten

Ik was meteen enthousiast, 6 keer per dag eten en toch mijn doel bereiken, geweldig toch! Enige twijfel die ik soms had was de hoeveelheid die je mag eten op een dag, ik vond dat best veel!

Mijn geluk is dan ook dat ik echt alles lekker vind, de maaltijden, de muesli, de repen, koeken, noem het maar op. Ik zorgde er ook altijd voor dat ik een aantal verschillende producten in huis had, zodat ik veel kan afwisselen en kan eten waar ik op dat moment zin in heb. Mijn grote favoriet is toch wel de melkchocolade chunk, in de avond met een kop koffie, een echte traktatie!

Met simpele recepten kun je een heerlijke en gezonde maaltijd op tafel zetten. Een eyeopener was wel de hoeveelheid suiker en koolhydraten die in normale producten zitten. Maar wat ik ook zag was dat je met simpele recepten heerlijke maaltijden op tafel kan zetten en dat je weet dat het verantwoord is. Mijn favorieten zijn toch wel de champignonrisotto en de gevulde aubergine.

Uitdagingen? Die had ik niet

Eerlijk gezegd had ik geen uitdagingen, dit is het makkelijkste wat ik ooit heb gedaan. Ik ben heel gedisciplineerd, dat helpt maar ik vond en vind nog steeds PowerSlim een fantastisch concept. Ik ga de producten straks echt missen, ik denk dat ik die melkchocolade chunk gewoon blijf kopen ;-)

Weer blij met mezelf

Meteen na de eerste 2 weken merkte ik al dat ik niet meer zo moe was, ik had veel meer energie. Nu ik bijna op mij streefgewicht zit passen al mijn oude kleding ook weer, ik vind mezelf weer leuk, zit lekkerder in mijn vel. Ook het thuisfront is hier blij mee!

Ben je niet happy met jezelf en is die knop eindelijk om dat je er iets aan wilt doen, probeer het PowerSlim programma gewoon eens. Ik weet zeker dat je na het starterspakket helemaal om bent!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer