Winkelwagen
Terug

63 jaar

De grootste verandering: 6 eetmomenten op een dag*

Ik wil graag mijn ervaringen met PowerSlim met jullie delen. Ik ben mijn hele leven namelijk al bezig met lijnen, niet omdat ik "echt" te dik ben maar gewoon omdat ik graag slanker wil zijn. Je weet dan dat je "levenslang" hebt. Ongeveer 4 jaar geleden had ik besloten te stoppen met dat jojoën. Ik vond dat anderen, maar vóóral dat ik, mezelf moest accepteren.

Helaas werd ik stiekem steeds zwaarder en ging ik steeds mijn grenzen verleggen. Ik houd van leuke kleding maar steeds een maatje meer, daar werd ik toch niet blij van.

Voor PowerSlim nam ik 2 keer per dag een shake, verder al het gebak dat op mijn werk voorbij kwam en bij avondeten had ik dan zo'n trek dat ik twee grote borden eten naar binnen werkte. Ik at dan zelf nog meer dan mijn echtgenoot van 2 meter lang. En dan in de avond het liefst nog koekjes of chips. Het was voor mij dus heel belangrijk dat ik een gezond eetpatroon aanleerde dat ik makkelijk kan volhouden.

PowerSlim heeft een uitgebreid assortiment aan producten en je kunt met het starterspakket makkelijk uitproberen wat je wel of niet lekker vindt. Ik heb geleerd bewuster te eten en langzamer te eten. Ik vond het leuk om recepten uit te zoeken om zo de lekkerste maaltijden op tafel te zetten.  Ik houd van uiteten gaan en vooral in de beginperiode had ik wat etentjes staan waar ik niet onderuit kon. Samen met mijn PowerSlim coach bekeek ik dan de kaart van het restaurant en leerde ze me wat ik allemaal wel kon eten. Dus ook dat ging prima!

Ik heb nu een koolhydraatarm eetpatroon aangeleerd en ben daarmee 10 kilo vermagerd. Ik blijf nu al drie maanden 2 kilo onder mijn streefgewicht. Ik voel me goed, heb meer energie en ben supertrots op mijn maatje 38! Inmiddels eet ik wel weer wat meer koolhydraten maar ik heb een goede balans gevonden en maak af en toe nog een lekker recept uit het PowerSlim kookboek.

Ik vind het fijn om een stok achter de deur te hebben. Ik ga zo nu en dan ook nog bij mijn coach langs om te bespreken hoe het gaat. Ik ga er vanuit dat ik nu voor altijd in balans blijf en me lekker in mijn vel voel! Ik wil mijn coach graag bedanken voor haar enthousiasme en steun!

 

Zoek een coach

Maak nu vrijblijvend een kennismakingsgesprek met een PS. food & lifestyle coach bij jou in de buurt.

Zij gingen je voor
Deborah Steenackers, 38 jaar "Slank en stralend de zomer in*"

Tijdens het intakegesprek ging ik ook op de weegschaal voor een lichaamsmeting. Ik wist al wel dat mijn gewicht niet zo goed was, maar het zwart op wit zien staan en vooral de verhoudingen vet, vocht en spieren vond ik best confronterend.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
Natalie Leenstra-Drost, 48 jaar "Ik heb nog nooit zo lekker gegeten als afgelopen jaar!*"

Gelukkig bestaat het programma niet uit maaltijd vervangende shakes, en kan je eigenlijk best ‘normaal’ eten, waaronder ook lekkere repen als tussendoortje.

Lees meer * Dit resultaat is persoonsgebonden, meer informatie in de disclaimer
* Dit resultaat is persoonsgebonden en niet generaliseerbaar, vanwege wetgeving worden er geen voor-foto’s getoond en zijn claims die de mate van gewichtsverlies bevatten verwijderd, meer informatie in de disclaimer