Winkelwagen
Fitstudio Beveren-Leie
0
Ella Vanpoucke

Door mijn ervaring als triatlon atlete ben ik dagelijks bezig met gezonde voeding en sport. Het is noodzakelijk je lichaam de juiste voeding op de juiste momenten te geven om resultaten te boeken. Extra daarbovenop ervaar ik de laatste jaren meer dan ooit de vele voordelen van gezonde voeding! Dankzij mijn verbeterde eetpatroon bruis ik van energie, straal ik zelfvertrouwen uit en ben ik minder vatbaar voor ziektes. Door mijn eigen ervaring en resultaat ben ik gemotiveerd me steeds meer bij te scholen en deel ik met veel plezier mijn kennis met anderen. Samen werken we naar jouw persoonlijke doel!

Ella helpt je graag!
De coaches van Fitstudio Beveren-Leie
Annelies Valepyn
Elke Janssen
Indira Crul

Een gezonde levensstijl was enkele jaren geleden niet aan mij besteed. Ik wist niet wat gezonde voeding was en was zelf amper in beweging. Toen ik in 2021 besloot om iets te doen aan mijn gewicht ben ik me gaan verdiepen in gezonde voeding en sport. Vandaag 3 jaar en bijna 20 kilo later heb ik mezelf omgeschoold tot sportcoach en PS. food & lifestyle voedingscoach! Mijn hart straalt wanneer ik anderen kan bijstaan op hun weg naar een gezondere levensstijl want, als ik het kan, kan iedereen het! Wil jij ook net zoals mij een gezondere levensstijl? Ik help je graag!

Julie Buysschaert

Als diëtist ben ik gespecialiseerd en gepassioneerd in het bevorderen van gezonde eetgewoonten en het bieden van persoonlijk voedingsadvies. Mijn focus ligt op het bieden van deskundig en individueel dieetadvies, afgestemd op jouw doelstellingen. Mijn uitgebreide kennis van voeding en diëtetiek, samen met mijn persoonlijke benadering, stellen mij in staat jou optimaal te begeleiden naar een gezondere levensstijl. Met mijn expertise en toewijding ben ik er klaar voor om samen met je dit gezondheidstraject te doorlopen om je te helpen je gezondheidsdoelen te verwezenlijken.

Virgil Ergo
Dunja Demarez

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek