Winkelwagen
Fitstudio Deinze
0
Maxime Dossche

Hallo, mijn naam is Maxime Dossche. Een dynamische coach die barst van enthousiasme, klaar om je te begeleiden naar jouw specifiek doel. Met veel energie en enorm veel passie, ben ik hier om jou te inspireren en aan te moedigen bij elke stap van het proces. Samen gaan we obstakels en uitdagingen aan en zullen we deze overwinnen. Ben je klaar om alles te geven, doelen te verwezenlijken en een gezonde levensstijl aan te nemen? Met de juiste begeleiding en aangepast voedingsadvies gaan we ervoor. Let's go!

Maxime helpt je graag!
De coaches van Fitstudio Deinze
Annelies Valepyn
Kaylee De Brouwer

Mijn naam is Kaylee De Brouwer en ik ben sinds 2020 gediplomeerd diëtiste. Mijn passie is om mensen te helpen bij het vinden van een balans tussen gezonde voeding én genieten! Met een goeie coaching en de nodige motivatie gaan we samen op zoek naar de aanpak die perfect bij jou past om jouw doelen te realiseren én te behouden! Ik kijk ernaar uit om jouw coach te mogen zijn!

Pieter Callebert
Virgil Ergo
Jeneil Demeyer

Toen ik een aantal jaren geleden gepassioneerd werd door sport en het daarbij behorende én zeer belangrijke gezonde voedingspatroon. Besloot ik om me hierin verder te verdiepen met als doel ook anderen hierin te kunnen motiveren en begeleiden. Samen gaan we op zoek naar een haalbare manier om een koolhydraatarme en eiwitrijke voeding te implementeren in jouw levensstijl. Hopelijk tot snel!

Plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek